Välkommen till TA’s Massageverkstad!

Jag heter Tobias Ahlstedt och driver företaget TA’s Massageverkstad.

Mitt intresse för massage började redan år 1988 i Norrköping under gymnasietiden på Ebersteinska skolan där jag gick Rörmokarlinjen. I klassen gick också många av hockeylaget Vita Hästens påläggskalvar. De berättade om massören ”Hasse muskel” i A-laget. Hasse var stor och stark och på något sätt föddes tanken att jag ville bli massör som Hasse!

År 2001 tog jag chansen att utbilda mig till badmästare i Jönköping. I den utbildningen ingick massage och jag blev diplomerad friskvårdsmassör. Det ledde till 12 års arbete som bland annat massör på Rosenlundsbadet och genom det yrket träffade jag människor med olika hudproblem. Då huden är det största organ vi har är det viktigt att det finns en god samverkan mellan muskler och hud.

Så länge jag känt min fru har jag sagt: ”Jag skall ha mitt eget företag innan jag fyller 40 år”! Fyra dagar innan den stundande dagen sa jag upp mig och registrerade TA’s Massageverkstad. I ryggen hade jag min vidareutbildning till certifierad massageterapeut som jag tog år 2010, samt att jag utbildade mig till SPA-terapeut år 2012.

Genom mitt motorintresse kom jag fram till företagsnamnet TA’s Massageverkstad. Namnet symboliserar inriktningen på företaget.

Verkstad står dels för att vi alla då och då, man som kvinna, behöver se om våra kroppar. Lika ofta som du servar bilen, tycker jag att du skall kosta på dig en kroppsservice, gärna oftare! Tänk dig; en fin sommardag med landsvägsåkning. Du åker in med bilen till biltvätten och beställer en ”Diamanttvätt”. Den är ju smutsig! Tänk dig nu en fin sommardag med sol och bad. Tar du dig själv till vaxning och polering? Vi lägger många kronor på vår bils kondition men hur mycket pengar lägger du på din huds tillstånd eller på din muskulära vård, det som verkligen måste fungera i ditt liv?

Massage och hudvård är min bas. Jag ser till ditt allmänna kroppstillstånd, både hud och muskler. Jag erbjuder både djupgående och avslappnande behandlingar.

De pengar du lägger på bilen, dubbla det och kosta på dig en kroppsrekonditionering!

Boka kroppsservice idag på TA’s Massageverkstad!

Alla mina utbildningar har jag gått på Bergqvists massage och friskvård i Linköping. Jag är av Branschrådet Svensk Massage godkänd och certifierad massör samt ansluten till Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Länkar:

Bergqvists massage
Branschrådet Svensk massage
Kroppsterapeuternas yrkesförbund
Lotorpsmetoden