Massage

Fibromassage

För dig som har kronisk smärta så som fibromyalgi finns fibromassage. Det är en mjuk behandling med målsättning att öka blidcirkulationen, verka avslappnande och ge smärtlindring.

Fibromyalgi är en mjukdelsvärk. Många med fibromyalgi har så stora besvär att man tvingas äta mängder av smärtstillandemediciner. Dessutom är  man väldigt beröringsömma. Därför är det viktigt att massagen är varsamt för att inte provocera fram mera smärta. I behandlingen frigörs oxytocin som är ett lugn- och rohormon som i sin tur påverkar välbefinnandet. Målet är att skapa en djup avslappning som hjälper patienten att återhämta sig.

Behandlingen förutsätter att man har en lugn atmosfär med rätt avslappningsmusik samt tystnad – allt för att patienten skall kunna slappna av. I behandlingen används en speciellt utvecklad fibromassageolja och fibroliniment. Produkterna är helt ekologiskt. I behandlingen används också en värmekudde som appliceras på rygg och därefter på magen. För att få mesta möjliga verkan bör man ta två behandlingar i veckan under ca 5-6 veckor för att sedan ta fibromassage var 3-4 vecka. Behandlingen vänder sig naturligvis också till de som bara vill ha lugn stund.

Lotorpsmetoden:

Har du astmaliknande symtom, andningssymtom, KOL eller doftallergi. Detta kan vara en behandling som hjälper och lär dig att andas djupare och få en rörligare bröstkorg. Det jag försöker uppnå vid behandling av Lotorpsmetoden är avslappnad och lägre bröstkorg med andningen djupare i lungorna. Metoden är mycket effektiv och påverkar luftrören och lungorna positivt.

För mer information: http://www.lotorpsmetoden.se/

Massage för dig:

Känner du dig ofta stel? Känner du att rörelseförmågan i vissa eller många rörelser har minskat? Har du ett monotont arbete som börjar kännas i kroppen? Känner du oror? Har du ont i nacke eller rygg?

Tillåt dig själv en muskelrekonditionering låt TA´s massageverkstad hjälpa dig!

Hos TA´s Massageverkstad får du behandlingen som du behöver. Som massageterapeut kan jag gå in och arbeta med dina muskulära problem. Jag kan lösa muskelspänningar eller få dig att varva ned.

Massage i hemmet

Önskar du massage i ditt hem? Samla ihop släkt och/eller vänner. Jag kommer till Er om ni är minst fem som önskar 30 minuters massage eller fyra stycken som önskar minst 45 minuters massage.

Priser

  • 60 minuter 620 kr
  • 45 minuter 565 kr
  • 30 minuter 400 kr

Femkort

  • 60 min 2700 kr (3100 kr)
  • 45 min 2500 kr (2825 kr)
  • 30 min 1700 kr (2000 kr)